Caz incredibil în Maramureș: O tânără a apelat la ”tămăduitoare” să-i aducă iubitul înapoi, dar a fost țepuită cu peste 24.000 lei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 12 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de o tânără de 24 ani, despre faptul că în perioada aprilie-iulie a fost înșelată cu suma de 24.100 lei.

Astfel, polițiștii au constatat că, în urma unei discuții purtate cu persoane necunoscute, care s-au prezentat în mediul online ca fiind tămăduitoare, tânăra de 24 ani ar fi fost indusă în eroare cu respectiva sumă de bani, în schimbul promisiunii de a-i aduce persoana iubită înapoi, potrivit IPJ.

Tânăra ar fi acceptat condițiile impuse și ar fi transferat în repetate rânduri sume de bani, reprezentând contravaloarea unor așa-numite ritualuri. În continuare, polițiștii efectueză cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

„Persoanele binevole, cunoscute pe internet, care pretind că pot să vă rezolve diferite probleme, în schimbul unor sume de bani NU sunt de încredere. Fiți vigilenți, nu acceptați cu ușurință să trimiteți bani acestor persoane. Când aveți probleme emoționale, de suflet, apelați la specialiști, cum ar fi un psiholog sau un duhovnic”, mai precizează IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2