Cazanciuc afirma ca justitia este o tema de campanie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat vineri ca justitia este, „din pacate”, o tema de campanie iar abordarea unor cazuri particulare in acest context nu va aduce solutii necesare pentru sistemul judiciar, informeaza Agerpres.

Intrebat daca justitia este o tema de campanie electorala, ministrul a precizat: „Nu stiu daca este principala, dar cu siguranta este o tema de campanie, din pacate, pentru ca probabil foarte multi cetateni asteapta temele serioase, fundamentale ale Romaniei si de foarte multe ori ne pierdem energia cu lucruri mai putin importante pentru viitorul Romaniei.

Independenta este o tema de campanie sau nu daca este tratata serios.

Daca ne cantonam in cazuri particulare, niciodata, cred, n-o sa putem vedea solutiile cu adevarat necesare pentru un sistem, indiferent care ar fi el”.

Despre transmiterea in PSD a unui mesaj cu privire la justitie, Robert Cazanciuc a aratat ca apelul sau a fost catre intreaga clasa politica de a sustine independenta justitiei.

„Bun, eu nu am o functie in partid. Sunt invitat din cand in cand la anumite sedinte de partid. De cate ori am fost eu invitat nu a fost neaparat o tema speciala pe agenda unei sedinte de partid, dar mi-am exprimat, de fiecare data cand am avut ocazia, mai ales la nivelul Parlamentului, cand am solicitat sprijin pentru diverse acte informative necesare justitiei, opinia ministerului, apelul meu a fost catre intreaga clasa politica de a sustine independenta justitiei si cred ca am si avut succes de cele mai multe ori”, a explicat Cazanciuc.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole