Cazul de la Caracal – Cumpanasu: Am vorbit cu parintii Alexandrei si au fost de acord sa facem o expertiza internationala

Reclame home 1
Reclame home 1

Parintii Alexandrei Macesanu sunt de acord ca presupusele ramasite ale fiicei lor sa fie supuse unei expertize internationale, a scris sambata, pe Facebook, Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, informeaza AGERPRES.

„Minunati romani care ne sunteti alaturi, am vorbit cu parintii Alexandrei acum si au fost de acord sa facem o expertiza internationala a ramasitelor presupuse a fi ale Alexandrei, pentru linistea sufleteasca a familiei si a tuturor si pentru aflarea adevarului. Acum voi continua sa scot la iveala retelele si complicitatile din acest caz”, afirma Cumpanasu.

Saptamana trecuta, miercuri, Alexandra Macesanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a disparut dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina „la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numarul de urgenta 112, spunand ca a fost sechestrata de un barbat, insa autoritatile nu au reusit sa identifice locul in care se afla. Anchetatorii au inceput perchezitia domiciliara la locuinta barbatului de 66 de ani vineri dimineata, la circa 19 ore de la apelul fetei.

DIICOT a informat, sambata, ca din analizele de laborator ale probelor efectuate pana in prezent, in cazul de la Caracal, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane – Alexandra Mihaela Macesanu, concluzie fundamentata stiintific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al parintilor fetei.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole