Cazul fetei disparute la Caracal: Ramasite ce par a fi de natura umana, gasite la locuinta suspectului

Reclame home 1
Reclame home 1

Barbatul suspectat de uciderea unei fete de 15 ani din Caracal, disparuta in urma cu cateva zile, a fost identificat vineri, se afla in custodia Politiei si este audiat, potrivit purtatorului de cuvant al IGPR, Georgian Dragan, la locuinta lui fiind identificate, in urma unor perchezitii, ramasite care par a fi de natura umana, informeaza AGERPRES.

El a declarat ca minora a sunat la 112, ocazie cu care a spus ca a fost sechestrata de un barbat, iar in urma apelului, STS a transmis o arie in care s-ar afla minora, cu trei locatii.

„Politia a efectuat perchezitii domiciliare in urma carora nu au fost identificate mijloace de proba si nici minora. Politistii de la interventii speciale au derulat cercetari prin mijloace specifice si, in aceasta dimineata, au efectuat perchezitii la domiciliul unui barbat in urma careia au fost identificate ramasite care par a fi de natura umana, iar un medic legist se afla la fata locului pentru a transporta aceste ramasite la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea unei expertize”, a declarat Dragan la Digi 24.

In butoiul in care au fost gasite aceste ramasite, potrivit acestuia, au fost identificate si bijuterii ce par a fi ale fetei disparute pe data de 24 iulie, iar politistii iau in calcul si varianta ca in acel butoi sa existe si ramasitele unei alte fete, disparuta in urma cu doua luni in zona respectiva.

Barbatul suspectat ar fi luat in masina, la ocazie, tinere din comunele invecinate Caracalului, apoi le ducea acasa. Casa barbatului este imprejmuita cu ziduri din caramida si ciment si in gradina ar avea sapate gropi umplute cu apa. Barbatul ar fi avut in curte mai multi caini, iar in ultimul apel telefonic, fata de 15 ani ar fi spus ca e intr-o curte cu multi caini.

„In cazul minorei de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a carei disparitie a fost sesizata joi, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate. Ancheta este in plina desfasurare”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

In sprijinul anchetatorilor din Olt, pentru cazul fetei disparute, a fost trimisa la Caracal si o echipa mixta de specialisti de la Bucuresti.

„Conducerea Politiei Romane a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale si Institutului National de Criminalistica, pentru a sprijini cercetarile desfasurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal”, a informat Inspectoratul General al Politiei Romane.

In urma cu doua zile, mama fetei de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, a anuntat disparitia acesteia dupa ce minora a plecat spre Caracal si nu a mai revenit acasa.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole