Cazul MOOYEPESEDE – Politia recunoaste erorile si claseaza cazul

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Dupa ce i-a intocmit dosar penal soferului cu placute de inmatriculare vand un mesaj anti-PSD, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti propune parchetului clasarea cauzei. Aceeasi institutie recunoaste ca s-a operat in mod eronat la solutionarea cazului si vor fi intreprinse verificari. Redam comunicatul Directiei de Politie Bucuresti.

“In conformitate cu ultimele precizari primite pe canalele de cooperare politieneasca internationala, Politia Romana va preda autoritatilor suedeze numerele de inmatriculare personalizate, cu continut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, intrucat acestea au fost retrase de catre emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de inmatriculare permanente.

Referitor la modul eronat in care Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a realizat argumentarea juridica privind aplicabilitatea, in acest caz, a Conventiei de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Politiei Romane a dispus deja declansarea unor verificari, la finalul carora vor fi luate masurile legale care se impun si vor fi aduse, de indata, la cunostinta opiniei publice.

In ceea ce priveste dosarul penal instrumentat in prezent, in cursul zilei de astazi, Brigada de Politie Rutiera din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti va propune unitatii de parchet competente solutia de clasare a cauzei”, se precizeaza in comunicatul amintit.

ZiarMM

Reclame home 1
Data curenta: ’20/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *