“Cazul Pintea Viteazu” revine la Teatrul Municipal Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica seara, de la ora 19.00, in sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare va avea loc piesa “Cazul Pintea Viteazu”, cu Grigore Lese in rolurile principale.

Piesa a avut un real succes inca de la prima reprezentatie, de pe 1 decembrie 2013.

Pretul unui bilet este de 30 de lei si 15 lei cu reducere pentru elevi si studenti.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  mai grigore, nu e rau, macar odata pe luna ar trebui sa-l bagi pe pintea in fatza, ia-le banii la fraieri.oameni de cultura ca k…, anton, tedy, zamfir, gabriel…. mereu o sa fie in primul rind.beleaua e alta, eu zic sa pui la intrare un om de incredere ca , se pare, astia nu prea platesc.eu merg pe mina prietenului victor, daca el nu se duce eu nici atit.

  Reply
 2. Justitiar politic

  Daca ti-ai urca si consoarta pe scena cu un numar de toples, mai Grigo ma jor ca asi aduce tata Valea Izei si Tisei sa vada cine ai fost si ce ai ajuns.Ma, daca ti-o dat Dumnezeu glas la ce trebe sa te faci bohotz. Ai dat in mintea pruncilor! Tu nu vezi ca actorii se chinuie la un moment dat sa cante, dar nu le iese… pe care mare horitor din lume l-ai vazut jucand teatru. Hai ,ca mai trebe sa joci in filme indiene si ai dat de dracu…

  Reply
 3. ioan

  io mare lucru nu-nteleg din ce vorobasc aia da dreptu-i ca nu-s scolit pe la Sorbona ca altii care e sefii orasului. A da domnu totusi ca Gligor sa mai urce batar de oarecate ori pe scena sa uiuiasca cu grumazu zugrumat si i-a da atunci domn Flore ot Dumbravita diploma de nemes al judetului si i-a mai da una de evalvie si baciu Iustin , pastorul vicar. No ase!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole