Cazul scolii inchise din Borsa: Parintii copiilor au fost primiti la ISJ Maramures

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Inspectoratul Scolar Judetean Maramures a primit luni, 16 septembrie, grupul de parinti insotiti de copii de la Scoala Structura Garlea, nemultumiti de inchiderea acestei scoli si primirea copiilor acestora la Scoala Gimnaziala nr. 9 Borsa.

“Parintii au fost invitati la un dialog asertiv si constructiv in vederea solutionarii problemelor ridicate. Pe durata discutiilor, copiii au fost primiti intr- un alt spatiu, fiind supravegheati si oferindu- li- se activitati atractive specifice varstei.

Scoala Structura Garlea este inchisa din cauza conditiilor insalubre si a lipsei avizelor de functionare, in urma hotararii Consiliului Local Borsa privind reducerea claselor simultane.

In urma discutiilor purtate, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Maramures a prioritizat elevii si satisfacerea nevoilor emotionale si educationale ale acestora, reiterand rugamintea adresata parintilor de a nu-i priva de dreptul la educatie si de a-i duce la scoala.

Maine, inspectorul scolar general insotit de inspectorii generali adjuncti vor reveni la Scoala Structura Garlea si ulterior, vor avea o intalnire tehnica cu Primarul orasului Borsa”, a declarat Antoneta Bolchis, purtatorul de cuvant al ISJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1