Cazuri de coronavirus la Poliția de Frontieră Sighetu Marmației și unul la Primăria Onceși

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș anunță că la nivelul județului se derulează proiectul ”Testăm pentru sănătatea maramureșenilor”, iar pe platforma online testaminmaramures.ro s-au înscris și au fost testați la cerere doi angajați ai Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației și un angajat de la Primăria Oncești.

Rezultatului analizelor de laborator este pozitiv. Cele trei persoane sunt asimptomatice. Direcția de Sănătate Publică efectuează ancheta epidemiologică. Contacții direcți ai celor trei persoane confirmate cu noul Coronavirus au fost izolați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. S-au dispus măsurile de dezinfecție a celor două instituții, respectiv s-au luat măsurile specifice de protecție a angajaților.

La nivelul ITPF Sighetu Marmației avem patru lucrători confirmați cu Covid – 19, din care două sunt de la structurile subordonate din Suceava și două de la structurile din județul Maramureș. În acest context, 7 lucrători care au intrat în contact cu cei confirmați, au intrat în izolare la domiciliu.

La nivelul ITPF Sighetu Marmației sunt implementate masurile de protecție, polițiștii de frontieră fiind dotați cu materiale de protecție individuală (măști, mănuși, dezinfectat), periodic are loc igienizarea și dezinfectarea adecvată a tuturor încăperilor din inspectorat și ale celorlalte structuri subordonate, se păstrează distanța socială, iar la intrarea în serviciu are loc instruirea persoanalului în ceea ce privește măsurile de prevenire a transmiterii virusului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1