CCI Maramures, alaturi de Camera de Comert si Industrie a Ungariei: 20 de ani de colaborare economica romano-maghiara

Presedintele CCI Maramures, Florentin-Nicolae Tus, si directorul Targuri Promovare din cadrul institutiei camerale, Adrian Nicolaescu, au participat luni, 25 noiembrie a.c., in Bekescsaba (Ungaria), la evenimentul festiv ocazionat de implinirea a 20 de ani de la infiintarea Sectiunii Maghiara-Romana a Camerei de Comert si Industrie a Ungariei.

In cadrul aniversarii, in prezenta Dr. Semjen Zsolt, viceprim-ministru al Ungariei, Florentin Tus a inmanat presedintelui Sectiunii Maghiara-Romana a CCI Ungara si presedinte al CCI Bekes, Dr. Orosz Tivadar, o placheta aniversara in semn de apreciere pentru cei 20 de ani de activitate si profesionalism ai Sectiunii Maghiara-Romana a Camerei de Comert si Industrie a Ungariei, pentru contributia remarcabila in dezvoltarea mediului de afaceri si parteneriatul indelungat cu CCI Maramures.

Florentin-Nicolae Tus, presedinte CCI Maramures: ”Am fost onorati sa dam curs invitatiei omologilor nostri si sa fim alaturi de ei intr-un moment aniversar atat de important. Camera de Comert si Industrie Maramures se bucura de o colaborare eficienta cu institutiile camerale din Ungaria, concretizata in proiecte economice comune sau schimburi de experienta in sprijinul mediului de afaceri.”

Foto: Presedintele CCI Maramures, Florentin-Nicolae Tus, alaturi de viceprim-ministrul Ungariei, Dr. Semjen Zsolt si presedintele Sectiunii Maghiara-Romana a CCI Ungaria, Dr. Orosz Tivadar

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE MARAMURES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1