Ce a decis DNA in privinta arhitectului Mircea Dinculescu

PNL

mircea-dinculescuProcurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Biroul Teritorial Baia Mare din cadrul Serviciului Teritorial Cluj au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Dinculescu Mircea, la data faptei arhitect sef in cadrul Primariei Baia Mare, cu privire la savarsirea infractiunii de luare de mita, in forma continuata, si in stare de libertate a inculpatului Vaida Florinel-Mihaita, om de afaceri, cu privire la savarsirea infractiunii de dare de mita, in forma continuata, conform pna.ro.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:

In perioada 2015-2016, inculpatul Dinculescu Mircea, in calitate de arhitect sef in cadrul Primariei Baia Mare, a pretins de la inculpatul Vaida Florinel – Mihaita bani si bunuri in valoare totala de 37.750 lei, din care a primit 300 euro si 100 lei.

Foloasele respective au fost pretinse si primite de inculpatul Dinculescu Mircea in vederea facilitarii obtinerii avizelor necesare pentru un imobil construit de omul de afaceri in municipiul Baia Mare, in conditiile in care arhitectul sef avea cunostinta despre faptul ca acesta din urma nu respectase proiectul de constructie, ca modificase proiectul de structura si despre alte aspecte care impuneau demolarea constructiei.

In cauza, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator şi indisponibilizarea sumei de 1.350 lei, ce apartine inculpatului Dinculescu Mircea in vederea confiscarii speciale.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Maramures, cu propunere de a se mentine masurile preventive si asiguratorii dispusa in cauza.

In cauza, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Directiei Generale Anticoruptie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  prietene kake-mircea, eu nu stiu sa smicesc dar jur ca in ziua in care ma apuc n-o sa fiu la fel de bombalai ca voi doi. cum dracu sa pui mina pe 50 si 100 de lei?, adica pe citeva pachete de tigari. ati avut ocazia sa bagati mina, pai bati-o fratilor sau lasati-va de meserie. eu in locul vostru as vi vindut stadionul, strandul, biblioteca , minerul, terenul de atletism …… normal ca m-ar fi prins si luam vreo 5 ani – din care faceam vreo 3 – dar sigur ramineam cu o gramada de gloante. parerea mea, idioata ca de obicei.:))))

  Reply
 2. George

  Prietene “dilau”,
  din gainarii se vede dimensiunea oamenilor nimeriti de soarta sa decida pentru noi. Sa nu-l invoci pe Tepes? Vino, doamne !!!

  Reply
  1. dilau

   mai george, eu sint ferm convins ca – in romania de azi – pina si prietenul tepes ar baga mina. nu stiu cum stai tu cu gloantele dar eu, de multe ori, n-am bani sa trec strada. auzi, ce faci daca cineva vine miine si-ti pune in fata un cec in alb pentru o amarita de semnatura?. sper sa nu incerci sa-mi faci capu mare.:)))) si inca ceva , sigur e vorba de nimereala si nu alegere?.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1