Ce calificativ a primit secretara Primariei Baia Mare pentru anul 2013

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Secretara Primariei Baia Mare, Aurica Todoran, a obtinut calificativul „foarte bine” pentru activitatea desfasurata de-a lungul anului 2013.

Cu nota au fost de acord si consilierii locali, care la sedinta din 30 ianuarie au aprobat proiectul de hotarare ce viza propunerea pentru acordarea respectivului calificativ.

Aurica Todoran a preluat functia de secretar interimar al Primariei Baia Mare in luna august 2013 odata cu pensionarea Rodicai Brad.

Ulterior, aceasta a obtinut functia prin concurs, pe perioada nedeterminata.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. relu

  Foarte bine pentru hotarari anulate, reluate, revotate, reanalizate, pentru care si-a pus avizul de legalitate. Rusine maxima. Joaca la comanda. Acasa!

  Reply
 2. ioan

  Inca o mizerie care continua la primaria BAIA MARE,, o urmasa a brad rodica f… de coafor si alte ocupatii mizere in timpul serviciului numai legea 10 NU<< NU si NU ,, acum are irmas demn de rezultate fff bune cea mai continua forma de minciuni si neurmarire A BANULUI PUBLIC DE LEGISTII PRIMARIEI nemesriasi in forma continuata fat de vechile obiceiuri,, salar mare treaba YOC<< YOC unde esti tu mare om al legii????????????????

  Reply
 3. Omul Revolutionar

  Un om integru se va inconjura de oameni integri. Dovada clara ca primarul nu este un om integru. Daca era integru ca organ executiv asa cum il numesc aparatorii, nu accepta sa fie inconjurat de lingusitori, mincinosi etc.
  Acum care e dovada palpabila ca doamna mai sus numita a meritat acest calificativ?
  Sa vina aparatorii si staful de serviciu a primarului sa faca dovada. Vad ca numai asa ne conversam cu primarul, doar prin stafull de serviciu

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2