Ce consilieri judeteni participa la Saptamana Verde de la Berlin

maramures-berlin-3Sase consilieri judeteni vor particpa la Saptamana Verde de la Berlin, eveniment ce se desfasoara in perioada 16-25 ianuarie. Este vorba despre Gheorghe Marian, Alexandru Deac, Ioan Tivadar, Cosmin Drulea, Emil Muntean si Gavril Ardusatan, la care se adauga primarul din Borsa, cel din Grosii Tiblesului si viceprimarul din Somcuta Mare.

“Dintre consilierii judeteni participa domnul Marian Gheorghe, domnul Deac, domnul Tivadar, Emil Munteanu, Cosmin Drulea, Gavril Ardusatan, deci sunt vreo doi consilieri din partea dreapta , si vreo doi din stanga. In acelasi timp stiu ca participa domnul primar din Grosii Tiblesului, primar din Borsa si domnul viceprimar din Somcuta Mare. In rest, sunt cei din aparatul tehnic al consiliului care participa pur si simplu la organizarea evenimentului”, a spus Gabriel Zetea, vicepresedintele CJ Maramures.

Gabriel Zetea a tinut sa faca aceste precizari dupa mai multe nemultumiri ale unor consilieri judeteni, care au cerut lista cu persoanele care participa din partea CJ la eveniment.

Unul dintre acestia a fost consilierul Nicolae Bindiu.

“Suma e destul de semnificativa, 148.000 pana la urma sunt peste 30.000 de euro. Ne puteti da detalii vizavi de componenta delegatiei, ce se vizeaza acolo?”, a intrebat consilierul judetean Nicolae Bindiu.

La randul sau, consilierul judetean Mihai Cernestean s-a aratat nemultumit de secretomania legata de eveniment.

Pe langa cei enumerati mai sus, din delegatie mai fac parte 23 producatori traditionali si angajati ai CJ Maramures care se vor ocupa cu organizarea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. cristian

    Jaf la drumul mare, pomana de la Ciceu sa le inchida gura pentru excursia lui de la mama dracului. Ce o sa faca aia acolo, o sa se sparga in figuri, o sa umble dupa folcloriste si o sa rada la banii de diurna pe bere si souveniruri.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1