Ce datorii au la stat firmele aflate in insolventa

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca asteapta promulgarea cat mai rapida a legii privind insolventa si a precizat ca datoriile firmelor aflate in insolventa, doar catre bugetul de stat, se ridica la 41 de miliarde de lei, transmite Agerpres.

“Primul lucru extraordinar de bun pentru incasarile la buget va fi daca, dupa nenumarate piedici de toate tipurile puse de tot felul de grupuri de interese si de oameni politici, o sa avem promulgata noua lege a insolventei.

A fost adoptata de Parlament, Curtea Constitutionala, cu noua la zero, a considerat-o constitutionala. Acuma, prin tot felul de tertipuri si hatisuri birocratice, inca nu e promulgata. Inteleg ca cele 30 de zile se implinesc pe 21 (iunie — n.r.). Deci, sambata se implinesc cele 30 de zile. Curtea Constitutionala a lucrat cu viteza, 30 de zile ca sa motiveze decizia. Important este ca presedintele sa o promulge”, a spus premierul.

Ponta a afirmat ca numai datoriile firmelor aflate in insolventa catre bugetul de stat sunt de 41 de miliarde de lei.

“Va rog sa va ganditi la bugetul fiecarui minister prezent aici ce inseamna 41 de miliarde de lei. Nu inseamna ca vom recupera toti banii, dar inseamna ca vom recupera o parte importanta. Si, mai ales, vom da un mesaj catre cei care intra in insolventa (…) ca acest mod romanesc de a evaziona statul va inceta”, a mai spus premierul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *