Ce distanta a reusit sa parcurga un sighetean care a sustras un motoferastrau?

PNL

Conducea o autoutilitara si avea toate sansele sa ajunga departe, insa a fost oprit de politisti intr-un timp foarte scurt, pe o strada invecinata. A fost important faptul ca persoana vatamata si-a dat seama rapid ca ii lipseste motoferastraul si a apelat 112.

Mai exact, un barbat domiciliat pe strada Valea Hotarului din Sighetu Marmatiei a sesizat vineri dupa-amiaza politia ca i-a fost sustras un motoferastrau, iar autorul se deplaseaza cu o autoutilitara inspre strada Iapa, conform IPJ.

Politistii au observat imediat autoutilitara, au efectuat semnalele regulamentare de oprire, iar la volan a fost identificat un tanar de 26 de ani, din municipiu. In vehiculul condus, politistii au gasit motoferastraul sustras, care a fost recuperat si restituit partii vatamate.

Totodata, politistii au constatat ca tanarul de la volan nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cu privire la comiterea infractiunii de furt, partea vatamata a decis sa se impace cu autorul, insa tanarul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana care nu detine pemis de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1