Ce functie a obtinut Ciprian Rogojan in conducerea PMP

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Senatorul Ciprian Rogojan a fost ales secretar executiv pentru Departamentul de comunicare si imagine in cadrul Partidului Miscarea Populara, la Congresul de sambata.

Functia de presedinte a PMP a revenit Elenei Udrea, impotriva careia a candidat doar Daniel Funeriu. Ceilalti trei candidati, Adrian Papahagi, Adrian Radulescu si Gelu Visan, s-au retras din cursa pentru sefia partidului.

Pentru functia de secretar general a fost ales Cristian Petrescu, iar pentru cele de doua functii de secretar general adjunct — una pe relatia cu teritoriul si cealalta pe cancelarie si logistica — Ionut Sergiu Diacomatu si Gelu Visan.

Vicepresedintele Departamentul pentru strategii si relatii politice a fost ales Ion Stefan Vlaston, iar pentru functia de secretar executiv aferent aceluiasi departament a fost ales Vasile Gherasim.

Functiile de vicepresedinte si secretar executiv pe Departamentul pentru Politici Publice au revenit lui Marin Anton si Adrian Radulescu, iar cele de vicepresedinte si secretar executiv aferente Departamentului Resurse Umane lui Nicolae Ivaschescu si Catalin Cristache.

Pentru functia de vicepresedinte a fost ales Florian Dumitru Staicu, iar pentru cele de vicepresedinte si secretar executiv aferente Departamentului pentru Administratie Publica au fost alesi Gabriel Berca si Iorga-Claudiu Palaz.

Vicepresedinte si secretar executiv la Departamentul pentru relatii cu mediul de afaceri si patronate au fost alesi Mihail Florin Secara si Florin Gheorghe.

In functiile de vicepresedinte si secretar executiv la Departamentul pentru relatii cu societatea civila si sindicatele au fost alesi Petru Movila si Mihaela Stoica.

Eugen Tomac si Dan Radu Zatreanu au fost desemnati prin vot sa ocupe functiile de vicepresedinte si secretar executiv la Departamentul romanii de pretutindeni.

Pentru functiile de vicepresedinte si secretar executiv aferente Departamentului de relatii internationale au fost alesi Cristian Preda si Valerian Vreme.

Delegatii la Congresul PMP i-au ales in bloc pe presedintele si respectiv membrii in Comisia de arbitraj si integritate a PMP: Rizia Tudorache (presedinte), Edmond Talmacean, Neculai Enache, Catalin Constantin Mic-Voinea, Paul Toderica, Cornel Stirbet, Andrei Jean Falcescu.

Pentru functiile de presedinte si, respectiv, membru in Comisia Centrala de Cenzori a PMP au fost alesi Voicu Lepadatu, Simion Dumitru si Marian Albulescu.

Totodata, Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *