Ce ii cere Mircea Dolha lui Daniel Constantin

Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul PNL, Mircea Dolha, ii solicita public ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, prelungirea termenului limita impus producatorilor romani pentru a-si atesta si reatesta produsele traditionale conform noii norme.

Dolha arata ca exista producatori care nu vor reusi sa se incadreze in termenul limita fixat pe 11 septembrie pentru a-si reatesta produsele traditionale, scrie Agerpres.

„Sunt convins ca daca termenul limita (…) ar fi prelungit pana la finele anului, mai multi producatori traditionali vor reusi sa se inregistreze sau sa isi reinnoiasca atestatele pe care le-au obtinut dupa normele anterioare. Consider ca o decizie in acest sens ar reprezenta un semnal de sustinere pentru fermierii si micii antreprenori care au pastrat retetele vechi romanesti. Este pacat ca aceste produse traditionale sa nu aiba sansa de a fi etichetate in continuare ca atare, pentru a fi recunoscute de toti consumatorii”, afirma deputatul PNL.

El enumera printre produsele traditionale care se afla in aceasta situatie dulceturile, painea, zacusca, specialitatile din carne sau branzeturile.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. cristi

    dnu Dolha, faceti-le mai multa promovare pe Tl+, dulceturilor, zacustii si branzeturilor. Lasati-ne cu prostioarele lui Dobocan ca deja nu le mai urmareste nimeni si de cand s-a lasat de … e chiar banal si neinteresant omul. Decat sa-l tot vedem pe Dobocan si reklama aia idioata cu Gini House, plus emisiunea cu rame, serpi si alte lighioane, dati concerte, filme si reportaje. Aveti aceiasi grila care e si la emm, Dobocan a facut copy -paste fugind cu grila aia d ela fostul sef. Da de fapt nici aia nu e concept Dobocan, ce mai e grila AXA Tv copiata si transpusa la emm.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole