Ce le-a cerut prefectul Anton Rohian secretarilor unitatilor administrativ teritoriale din judet (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sedinta secretari 1Luni, 14 martie, la Palatul Administrativ a avut loc o noua intalnire a prefectului Anton Rohian cu secretarii unitatilor administrativ teritoriale din Maramures.

Au participat, de asemenea, Rodica Pop, sefa Departamentului Juridic din cadrul Institutiei Prefectului, si lt. col. Adrian Sabou, sef serviciu Protectie, Pregatire si Educarea Preventiva a Populatiei din cadrul ISU.

Cu aceasta ocazie, prefectul Anton Rohian le-a cerut secretarilor sa informeze populatia, atat prin afise, cat si prin anunuturi in biserici, ca este ilegal sa apeleze la parjolirea pasunilor si fanetelor. In acest caz, ei risca sa plateasca o amenda cuprinsa intre 1.000 si 2.500 lei, conform HGR 537/2007, precum si sa li se retraga subventia primita pentru acele terenuri.

Pe de alta parte, prefectul Anton Rohian le-a cerut secretarilor ca, indiferent de faptul ca va incepe campania electorala, sa comunice Institutiei Prefectului daca in comunele pe care le reprezinta functioneaza sau nu comisiile locale de fond funciar.

Prefectul a spus ca va comunica aceste date la Bucuresti. Rodica Pop a anuntat, totodata, ca avand in vedere numarul de dosare de fond funciar depuse si estimate, daca s-ar discuta in comisia judeteana 300 de dosare lunar, ar insemna ca rezolvarea lor sa dureze mai bine de 6 ani.

In a doua parte a sedintei, lt. col. Adrian Sabou a prezentat Ordinul privind pregatirea pentru situatiile de urgenta in 2016, emis de prefect. Sabou a precizat ca ISU va desfasura controale in teritoriu, privind focurile deschise, inclusiv sambata si duminica.

De asemenea, el a atras atentia secretarilor ca incepand cu data de 16 martie intra in vigoare Legea nr. 15/2016 privind modificarea si completarea Legii 349/2002 pentru prevenirea si combaterea consumului produselor din tutun.

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

sedinta secretari (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. justitiarpolitic

    …limba de lemn câinesc la prefectul asta!. se da maramuresan dar reprezinta interesele celor din Tartasesti. de câte oriare ocazia se poartă ca un caporal oltean cu soldati din Ardeal.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1