Ce le face fumatul plamanilor tai. Vezi o imagine socanta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu totii stim ca fumatul dauneaza enorm sanatatii. Primul video arata clar cat de mult vatama plamanii acest obicei, afectand capacitatea plamanilor si functia respiratorie si innegrind efectiv tesutul pulmonar. Al doilea clip arata ce se intampla cu plamanii dupa numai 60 de tigari fumate, scrie descopera.ro.

Fumul de tigara contine peste 4000 de substante chimice, printre care cel putin 70 de compusi cunoscuti ca fiind cancerigeni.

Insa la orice varsta lasarea de fumat imbunatateste sanatatea si speranta de viata. Un studiu realizat in Germania pe 9000 de subiecti a aratat ca pana si persoanele care au fumat zeci de ani pot beneficia, daca renunta la fumat, de o reducere cu 40% a riscului de atac de inima si accident vascular cerebral, dupa numai 5 ani de la lasarea de fumat.

Un alt clip video publicat in cursul acestui an arata ce se intampla cu plamanii dupa fumarea a doar 60 de tigari. Clipul a fost realizat de Ryan Au, un profesor din Hong Kong, care constatase ingrijorat ca multi elevi de scoala generala se apucasera de fumat. Pentru demonstratie au fost folositi plamani de porc, a caror culoare s-a modificat vizibil dupa expunerea la fumul a 60 de tigari.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2