Ce le transmite Klaus Iohannis sportivilor care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice 2016

Reclame home 1
Reclame home 1

klaus iohannisPresedintele Klaus Iohannis le-a inmanat drapelul Romaniei tinerilor sportivi care reprezenta tara la Jocurile Olimpice de la Rio. Fotografiile de la eveniment au fost postate pe pagina oficiala de facebook a presedintelui, insotite de un mesaj prin care ii indeamna pe olimpici sa “scrie istorie”.

“Indrazniti sa scrieti istorie! Acesta a fost indemnul pe care l-am transmis astazi membrilor Echipei Olimpice, prezenti la Palatul Cotroceni pentru a le inmana drapelul Romaniei. A fost un moment plin de emotie, trait alaturi de tinerii sportivi, modele de reusita prin munca si determinare. Impreuna cu milioane de romani, ii incurajez sa mearga la Olimpiada cu inima deschisa si sa dea ce e mai bun din ei. Le-am spus ca au in mine cel mai mare sustinator si sa nu uite ca, la Rio, visul lor devine visul tuturor romanilor.

Va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru Romania, dragi olimpici! Va doresc curaj şi mult succes! Hai, Romania!”, a mentionat Klaus Iohannis, presedintele Romaniei pe o retea de socializare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole