Ce s-ar putea intampla cu biletele si tarifele URBIS de la 1 ianuarie 2017

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

urbis-autobuzConsiliul Local Baia Mare intentioneaza sa aprobe introducerea biletelor cu valabilitate temporara si ajustarea tarifelor la transportul public local de calatori, prestat de S.C. URBIS S.A. pe raza Municipiului Baia Mare, incepand cu data de 1 ianuarie 2017.

Conform proiectului de hotarare ce urmeaza a fi supus aprobarii in plenul Consiliului Local, „se mandateaza Domnul Marinel Rob, Viceprimar desemnat cu atributii de Primar al Municipiului Baia Mare, in calitate de reprezentant al Municipiul Baia Mare in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara, sa voteze pentru aprobarea biletelor de calatorie temporare, sa voteze pentru aprobarea ajustarii tarifelor la transportul public local de calatori, conform prevederilor prezentei hotarari, si sa voteze pentru aprobarea actului aditional la Contractul de delegare a gestiunii serviciului nr. 704/2013, act aditional ce se va incheia in acest sens”.

Practic, daca hotararea va fi aprobata, vor exista bilete temporare de 30 de minute, de 60 de minute si de o zi, care sa inlocuiasca cele cu o calatorie, cu doua calatorii respectiv abonamentul de o zi.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. viorel

  Asta o fi fost problema principala a actualei administratii,biletele de autobuz.Mai Marinel,daca nu poti lasa pe altul,Primăria nu e Romsilva iar faptul ca nu vei avea realizări ii va stirbii din popularitatea lui Chereches mai ales ca si asa te-ai facut de ras in slugarnicia fata de Dolha.E ca si patania antologica a lui Dinescu: Fa-te ca lucrezi,Mircea!. Dar la tine e: fa-te ca semnezi.Marinel!

  Reply
 2. Maria

  Aceste bilete se vor folosi pentru…calatorii in timp??? Poate ati vrut sa spuneti ,,bilete temporare”!!! DEX: TEMPORÁR, -Ă adj. de scurtă durată, vremelnic, trecător, provizoriu.
  TEMPORÁL2, -Ă, temporali, -e, adj. Care indică timpul, privitor la timp; care depinde de timp. ◊ Propoziție (circumstanțială) temporală (și substantivat, f.) = propoziție care arată timpul în care se petrece acțiunea din propoziția regentă, având funcția unui complement circumstanțial de timp. Conjuncție temporală = conjuncție care introduce o propoziție temporală. – Din fr. temporel.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2