Ce s-a decis la primul termen al procesului lui Catalin Chereches

Reclame home 1
Reclame home 1

catalin cherechesPrimul termen al procesului de fond al primarului suspendat Catalin Chereches s-a finalizat cu o amanare pentru data de 17 noiembrie, anunta vocea.biz.

Catalin Chereches este cel care ar fi solicitat acest nou termen si ar fi motivat ca doreste sa-si angajeze un avocat care sa-l reprezinte.

De asemena, raspunsul la cererea de liberare conditionata sub control judiciar a ramas in pronuntare.

In prezent, Catalin Chereches se afla in arest la domiciliu, dupa ce la finele lunii aprilie a fost arestat preventiv in urma unui flagrant, iar in 20 mai a fost trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie (luare de mita in forma continuata).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Attila

  Pai da, dupa ce a platiti vreo 15 avocati, vrea sa isi angajeze altul. Stie ca va fi condamnat si ii convine sa execute in avans la arestul privat ” De Luxe Prison Chereches Viorica Deputy”.

  Reply
 2. Elena

  Rușine liberalilor! De dragul voturilor istorice venite din partea simpatizanților lui Cherecheș, ați făcut trocul. Ce le/ați promis? Ștergerea dosarelor penale, atît pentru fiu cît și pentru mama? V/ați făcut frate cu Dracul pînă cînd veți trece puntea alegerilor din decembrie. Ura dintre Dolha și Cherecheș este atît de mare încît, după alegeri, ura va rebufni și Chereches va fi condamnat, iar mama, chiar dacă va deveni deputat, i se va ridica imunitatea pentru a fi trimisă în judecata. Cherechesii au fost înșelați și ei știu asta, nu aveau altă soluție pentru a scapa de condamnari. Au dat mîna pîna și cu compromisul Dolha. Au riscat totul. De/acum mamica devenita…liberala (ce rusine, liberalilor!) sa/si faca echipă de campanie electorala alcatuita din sotii Gheorghe si Viorica parja, din slugoiul Nicolae Goja, din mercenarii Radu Țolas și Anamaria Somai, adica din cei care, împreună cu primarul penal, au compromis presa din Baia Mare.

  Reply
  1. STEKO

   Imi doresc sa ai dreptate.Este o viziune care-mi place!In afara de Annamaria,restul sint cam varza.Un,,freelancer”ratat,niste pseudojurnalisti aserviti oricui dispus sa le dea o bucatica de ciolan…
   In rest tribunalul nu a decis nimic,doar i-a aprobat solicitatarea lu’ KAKE,adica a aprobat o cerere.Presupun ca aceasta cerere este doar o simpla diversiune.Va mai cere o alta data ulterioara alegerilor generale pentru a nu,,intina”imaginea mamicii….

   Reply
 3. Bondrea Vasile

  Elena, ai uitat sa-l nominalizezi pe Grigore Ceascai, un alt aplaudac a lui Chereches, care acum va fi nevoit sa-l laude pe Dolha, cel caruia ii datoreaza 200 milioane lei pentru calomnie in ziarul electronic emm, conform sentintei irevocabile a Curtii de Apel Cluj .

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole