Ce se va intampla in Maramures dupa ruperea USL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Proiectele importante ale judetului Maramures nu vor fi afectate dupa ruperea USL.

Cel putin asa sustine presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, care a adaugat faptul ca va propune in cadrul Biroului Judetean al liberalilor ca lucrurile sa continue ca si pana acum in ceea ce priveste sustinerea proiectelor.

“Va fi o decizie luata in Biroul Judetean, dar propunerea pe care am s-o fac este aceea de a sustine toate proiectele din Maramures si de a nu aduce insuccesul pe care l-a avut USL-ul si la nivel judetean. Eu am sa le propun sa mergem pe formula actuala, pentru ca altfel involburam apele, iar cei care vor suferi vor fi cetatenii”, a spus Ovidiu Nemes.

Intrebat daca directorii de deconcentrate pe care PNL ii are in Maramures vor fi schimbati, Nemes a spus ca “sunt discutii pe care va trebui sa le avem, sa analizam, dar cel mai probabil ne vor schimba oamenii”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Bobu

    A inceput decaderea liberalilor pacat dar asta este politica la europarlamentare daca vor obtine 15% in judet va fi mult , pacat.

    Reply
  2. taranist,de Maramures

    Alianta struto-camila nu mai exista,este laudabil ca liberali au parasit guvernul catastrofal Ponta,aderarea lor la PPE este o alegere buna,Tariceanu un liberal penibil,echivalent cu Ciorbea din PNTCD cand a infintat ANCD si PNTCD nu a mai intrat in parlament,sunt doi oameni politici care au facut mult rau tara,din zona de dreapta.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2