Ce spectacole poti sa vezi la Teatrul Municipal Baia Mare in perioada 24-29 noiembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 24-29 noiembrie, la Teatrul Municipal Baia Mare se vor desfasura mai multe spectacole.

Astfel, sambata, 24 noiembrie, de la ora 11.00, are loc spectacolul pentru copii ALBA CA ZAPADA, care se va juca la Sala Teatrului de Papusi.

”Alba ca Zapada este o printesa, a carei mame vitrege ii vrea raul, deoarece o invidiaza pentru frumusetea sa. Nevoita sa fuga de acasa pentru a scapa cu viata, printesa nimereste in padure la casuta celor 7 pitici. Ajunsa aici, ea se adaposteste in casa acestora si se imprieteneste cu ei. Imparateasa cea rea, afland ca printesa traieste, pune la cale diferite planuri de a scapa de ea, insa piticii o salveaza. Cand cel mai reusit plan al imparatesei este indeplinit, un tanar print isi face aparitia pentru a o salva”, spun reprezentantii Teatrului Municipal Baia Mare.

Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata: 60 minute (fara pauza)

Duminica, 25 noiembrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Top, o poveste tragi-comica despre oamenii Maramuresului, cel mai nedomesticit tinut romanesc, un loc unde taranii au construit un cimitir vesel in care pana si moartea are mormantul ei. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!)

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 130 minute (fara pauza)

Marti, 27 noiembrie, de la ora 19.00, la sala studio, Andrei Dinu si Andrei Stan va invita la spectacolul ”PLEX”, pe texte de Eric Bogosian, in care va veti intalni cu tot felul de personaje ce vor sa para trendy, extrem de degajate, foarte putin atente la reguli sau coduri. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!)

Spectacolul se joaca la sala studio. Durata: 75 minute (fara pauza)

Miercuri, 28 noiembrie, de la ora 19.00, are loc spectacolul ”Submarinul galben in lumea fractalilor”, un spectacol de Radu Dinulescu, scenariul de Radu Dinulescu si Armand Richelet – Kleinberg.

“Va propunem un experiment unic, novator, o poveste non-verbala, un teatru de obiecte, intregit de animatia marionetelor care evolueaza intr-o lumina speciala, manuite de catre actori, un poem vizual si teatral suprarealist, in care arhitectura formelor devine o filosofie a libertatii. Micul submarin galben este motorul acestui ingenios construct multimedia, cu imagini 3D stereoscopice, care compun, pe muzica formatiei The Beatles, o calatorie initiatica, prilej pentru tanarul John de a descoperi o lume edenica, in care dragostea, bucuria si pacea il impresoara”, mai spun reprezentantii institutiei de cultura.

Spectacolul se joaca la sala mare Durata: 60 minute (fara pauza)

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei  pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi)

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Program casierie:

Luni – Sambata: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00

Duminica:  18.00 – 19.00

Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2