Ce spectacole poti sa vezi la Teatrul Municipal Baia Mare in perioada 3-14 martie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 3-14 martie, la Teatrul Municipal Baia Mare vor avea loc mai multe spectacole. Redam descrierea acestora facuta de catre institutia de cultura baimareana.

Duminica, 3 martie, de la ora 19.00, va invitam la spectacolul ”DRAGA DOAMNA PROFESOARA” de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Majeri. Tinerii absolventi, care si-au dat ultimul examen inaintea incheierii studiilor liceale, vin intr-o vizita neasteptata acasa la profesoara lor. Nimanui nu-i trece prin gand ca aceasta intamplare ar putea lua o turnura imprevizibila.

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 80 minute (fara pauza)

Miercuri, 6 martie, de la ora 19.30, va invitam la spectacolul SUICIDAL dupa texte de Luigi Pirandello, regizat de baimareanul Norbert Boda. SUICIDAL exploreaza o tema grava a umanitatii intr-o maniera neconventionala, sub forma unui show ”dedicat exclusiv sinuciderii. Avand conventia unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fara sa uite insa sa trateaza si cu seriozitate dramele si povestile personajelor.

Spectacolul se joaca la sala studio. Durata: 90 minute (fara pauza)

Joi, 7 martie, de la ora 19.00, se joaca spectacolul Sotul Pacalit dupa Moliere, in regia lui Victor Olahut. In aceasta punere in scena a unui text clasic, vechi de aproape patru secole, intr-o viziune moderna, fiecare personaj aduce la suprafata o tipologie, care-si gaseste ecou in vremurile noastre tulburi.

Spectacolul se joaca cu publicul in sala. Durata: 90 minute (fara pauza)

Sambata, 9 martie, de la ora 10.00 si de la ora 11.30, va asteptam la Teatrul de Papusi sa vizionati spectacolul Locomotivioara lenesa de S. Marsek, o poveste despre cum incepem noi, micii oamenii, sa cunoastem lumea inconjuratoare, despre curiozitatile vietii, despre jocuri, despre relatiile pe care trebuie sa le dezvolti cu cei din preajma ta, spusa si traita de micuta locomotiva, impreuna cu noi, cei care venim sa vedem acest spectacol.

Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata: 60 minute (fara pauza)

Sambata, 9 martie, de la ora 19.00, se va juca spectacolul Mr. Schrodinger, regizat de Andrei Dinu, inspirat din scrierile lui Edgar Allan Poe.

”Simti ca nu mai ai aer, ca rutina iti da viata peste cap? Simti ca esti inconjurat de ziduri din toate partile si nu ai nicio portita de scapare? Atunci, cu siguranta, faci parte din Corporatia Schrodinger…”
(Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!)

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 100 minute (fara pauza)

Duminica, 10 martie, de la ora 19.00, va asteptam la spectacolul ”Rinocerii” de Eugene Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Valu.

”Rinocerii, probabil cea mai autobiografica piesa a lui Eugene Ionesco, vorbeste despre dezumanizarea si bestializarea societatii prin intermediul indoctrinarii si fanatismul doctrinar. Daca initial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazista, semnificatia acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolata catre toate formele de fanatism si indoctrinare politica sau sociala. ”

Spectacolul se joaca cu publicul in sala. Durata: 70 minute (fara pauza)

Miercuri, 13 martie, de la ora 19.00, avem in program spectacolul ZORBA’S DIONYSOS dupa N. Kazantzakis, regia Marcel Top. Un spectacol care reconciliaza Orientul cu Occidentul, surprinzand peripetiile unui erou colectiv, calauzit de mare, un saman – la fel ca Don Juan-ul lui Carlos Castaneda. Grecia, Turcia, Serbia si Romania isi dezvaluie parfumul lor specific, in care ancestralul se amesteca organic cu modernismul.

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 150 minute (fara pauza)

Joi, 14 martie, de la ora 19.00, sunteti invitati la spectacolul ”POVESTI DIN BUCATARIE”, spectacol realizat dupa metoda ”devised theatre”, in regia lui Cristian Ban. Spectacolul isi propune sa aduca in fata spectatorilor sinceritatea si caldura unei intalniri din bucataria copilariei fiecaruia dintre noi.

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 90 minute (fara pauza)

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi)

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Program casierie:
Luni – Sambata: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00
Duminica: 18.00 – 19.00
Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2