Ce spectacole poti sa vezi la Teatrul Municipal Baia Mare in perioada 4-6 octombrie

PNL

Vineri, 4 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare are loc spectacolul ”DRAGA DOAMNA PROFESOARA”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Majeri. Tinerii absolventi, care si-au dat ultimul examen inaintea incheierii studiilor liceale, vin intr-o vizita neasteptata acasa la profesoara lor. Nimanui nu-i trece prin gand ca aceasta intamplare ar putea lua o turnura imprevizibila.

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 80 minute (fara pauza)

Sambata, 5 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati la Teatrul de Papusi sa vizioneze spectacolul PETRICA SI LUPUL, regia Iulian Bulancea, o misterioasa poveste, imaginata de compozitorul rus Serghei Prokofiev. Un copil nastrusnic, animale prietenoase, muzica frumoasa si umbre captivante va invita la aventura copilariei: cum sa-ti invingi frica?

Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata: 60 minute (fara pauza)

Sambata, 5 octombrie, de la ora 19.00, la sala studio, Andrei Dinu si Andrei Stan va invita la spectacolul ”PLEX”, pe texte de Eric Bogosian, in care va veti intalni cu tot felul de personaje ce vor sa para trendy, extrem de degajate, foarte putin atente la reguli sau coduri.

Invitat special: Alexandra Vanci

(Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!)

Spectacolul se joaca la sala studio. Durata: 75 minute (fara pauza)

Duminica, 6 octombrie, de la ora 19.00, sunteti invitati la spectacolul ”POVESTI DIN BUCATARIE”, o creatie colectiva a actorilor din distributie, in regia lui Cristian Ban. Spectacolul isi propune sa aduca in fata spectatorilor sinceritatea si caldura unei intalniri din bucataria copilariei fiecaruia dintre noi.
Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata: 90 minute (fara pauza)

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.
Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi)

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Program casierie:
Luni – Sambata: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00
Duminica: 18.00 – 19.00
Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1