Ce spectacole poți să vezi la Teatrul Municipal Baia Mare în perioada 6-7 noiembrie

Reclame home 1
Reclame home 1

Sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul ”Scufița Roșie”, după Frații Grimm, regia Eugenia Ciotlăuș și Doina Glavuț.

Din distribuție fac parte actorii Felix Arțuche, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Camelia Strat Blidar.

 Binecunoscuta poveste a Fraţilor Grimm, Scufiţa Roşie, este transpusă pe scenă, într-un spectacol interactiv și amuzant. Haideți să  urmărim împreună toate peripețiile prin care trece năstrușnica Scufiță Roșie!

Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Tot sâmbătă, 6 noiembrie, spectacolul ”Clovnii în vacanță”, scenariu de Ionel Tănasă, regia Ionel Tănasă și Iulian Bulancea, este invitat la Teatrul pentru copii și tineret ”Merlin” din Timișoara și se va juca, de la ora 11.00, în cadrul celei de a doua ediții  a evenimentului cultural ”2023 – Merlin te cheamă în capitală”.

Spectacolul îi are în distribuție pe Iulian Bulancea și Carmen Bulancea.

Sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal este programat spectacolul ”Aquarius”, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, George Pop, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi și George Olar.

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Duminică, 7 noiembrie, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, scenografia Mihai Vălu.

Din distribuție fac parte Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han.

Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor? ARTA ADULTERULUI ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților.” (Ana Liliana Ilea)

Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 110 minute (fără pauză) /  Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși, 20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

 Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole