Ce spectacole poti sa vezi la Teatrul Municipal Baia Mare in perioada 15-19 noiembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La Teatrul Municipal Baia Mare incepe o noua saptamana cu spectacole, fiind programate cinci reprezentatii, dedicate atat publicului tanar si adult, cat si copiilor.

Miercuri 15 noiembrie, de la ora 19.00 va avea loc la Sala Studio one-man-show-ul ”Agamemnon”, regia Bogdan Palie, in interpretarea actorului Dragos Calin, un spectacol contemporan despre consumul excesiv al omului modern, care fiind orbit de ideea de a acumula si a avea cat mai mult, uita sa traiasca cu adevarat.

Vineri si sambata, 17 si 18 noiembrie, de la orele 19.00, este programat spectacolul ”Ursul”, regia Doru Farte, la baza caruia sta o rasturnare de situatie spectaculoasa. Un mosier misogin, inca tanar, vine in fata unei mosierite vaduve sa-i ceara datoria ramasa de la raposatul ei sot. Din aproape in aproape, dialogand aprig, cei doi se infierbanta si se provoaca la duel. Protagonistii piesei, Luka, Popova si Smirnov sunt trei personaje croite din furie, pasiune si stranietate care-si dezvaluie prea omenescul printre lacrimi, sughituri si vodka eliberatoare.

Sambata 18 noiembrie, de la ora 11.00, la Teatrul de Papusi, cei mici pot urmari spectacolul ”Ispravile lui Pacala”, regia Cornel Mititelu, o poveste vesela, animata si muzicala interpretata de actorii teatrului, care e plina de pilde si invataturi spuse cu haz de scriitorul Petre Dulfu.

Saptamana se incheie cu spectacolul ”Prah”, regia Catalin Mardale, programat duminica 19 noiembrie, ora 19.00, la Sala Studio a teatrului. ”Prah” este o comedie amara, care pune in lumina lupta personajelor cu temerile si angoasele lor, reliefand neputinta acestora de a le face fata. Protagonistii piesei, dupa o viata plina de lipsuri, castiga marele premiu la loterie, numai ca perspectiva imbogatirii peste noapte ii arunca pe cei doi soti   intr-un haos comunicational si existential. Bucuria fara masura si pericolele nevazute, pe care o viata imbelsugata le poate aduce, le darama orizonturile si le distruge echilibrul.

Pretul unui bilet este 15 lei intreg, 10 lei redus si 5 lei la spectacolele de papusi.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2