Ce spectacole poti vedea la Teatrul Municipal Baia Mare in perioada 13-17 februarie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 13-17 februarie, la Teatrul Municipal Baia Mare vor avea loc mai multe spectacole.

Marti, 13 februarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ZORBA’S DIONYSOS dupa N. Kazantzakis (la Sala Mare, cu publicul pe scena), regia Marcel Top. Un spectacol care reconciliaza Orientul cu Occidentul, surprinzand  peripetiile unui erou colectiv, calauzit de mare, un saman – la fel ca Don Juan-ul lui Carlos Castaneda. Grecia, Turcia, Serbia si Romania  isi dezvaluie parfumul lor specific, in care ancestralul se amesteca organic cu modernismul.

Miercuri, 14 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, va avea loc spectacolul PLEX, un scenariu bazat pe texte de Eric Bogosian, in regia si interpretarea actorilor Andrei Dinu si Andrei Stan. O productie in care veti cunoaste doua personaje care vor sa para trendy, degajate, foarte putin atente la reguli sau coduri, insa acest joc al aparentei nu este decat o parte a manipularii zilnice la care le supun reclamele, scoala, televiziunea, biserica.

Joi, 15 februarie, de la ora 19.00, veti fi pusi fata in fata cu protagonistii spectacolului CASA DE PE GRANITA, dupa Slawomir Mrozek, regia Marcel Top, intr-un interior tipic maramuresean, cu o anexa in care functioneaza o horincie, unde  isi duce viata o familie de tarani. Trasarea granitei prin mijlocul casei perturba universul casnic. Limita este frontiera in fata careia personajele sunt puse sa actioneze.

Vineri, 16 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, spectacolul CRIMA DIN STRADA LOURCINE de Eugène Labiche, regia Victor Olahut, va va tine cu sufletul la gura  atunci cand o  stire citita intr-un ziar avand ca victima o vanzatoare de castane, cumulata cu urmele de carbune de pe mainile protagonistilor, declanseaza nebunia.

Sambata, 17 februarie, de la orele 10.00 si 11.30, la Sala Teatrului de Papusi Baia Mare, cei mici sunt asteptati sa vizioneze reprezentatia Teatrului de Nord Satu Mare, FABULA SE REFERA SI LA TINE, dupa H. C. Andersen, regia Andrei Mihalache. Spectacolul invitat  isi doreste sa va aduca in atentie povesti mai putin cunoscute, dar la fel de valoroase.

Sambata, 17 februarie, de la ora 19.00, nu ratati o seara reconfortanta, vizionand spectacolul de revista UN VIS CU MI-S REVISTA, pe texte de Mihai Maximilian, consultant de specialitate Papp Zoltan. Reprezentatia seduce prin dialoguri surprinzatoare si ironii subtile, prin interpretarile inspirate ale solistilor vocali si prin valentele coregrafice ale corpului de balet, de la dansul contemporan la french cancan.

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei  pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2