Ce spun liberalii maramureseni despre numirea lui Titea la Transporturi

PNL

Partidul National Liberal Maramures transmite felicitari social-democratului Dragos Titea, care a fost numit recent in functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, ii doreste succes lui Dragos Titea in activitatea sa si are incredere ca va duce la bun sfarsit proiectul de modernizare al Aeroportului Baia Mare dar si proiectele ce tin de dezvoltarea infrastructurii rutiere in judetul Maramures, un segment care in ultima perioada a beneficiat prea putin de sustinere financiara.

„In calitate de presedinte al Partidului National Liberal Maramures salut numirea lui Dragos Titea intr-o functie atat de importanta, si anume aceea de secretar de stat in Ministerul Transporturilor. La nivel de judet, atat noi cat si colegii din PSD am anuntat o sustinere reciproca, in ciuda faptului ca USL nu mai exista.

Am incredere in Dragos Titea ca va duce la capat proiectele de infrastructura rutiera ale judetului Maramures si nu in ultimul rand pe cel al Aeroportului International Baia Mare. Prin demersurile noastre, ale liberalilor maramureseni, Aeroportul a primit o finantare de 8,5 milioane de euro pentru reabilitare si modernizare. Primii pasi au fost facuti deja, iar in acest sens consideram ca Dragos Titea ne va sprijini pentru a putea duce la bun sfarsit acest proiect atat de important pentru judetul Maramures”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

La sfarsitul lunii februarie, fostul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, a anuntat aprobarea unei finantari de 8,5 milioane de euro pentru proiectul Aeroportului Baia Mare. Tot atunci, Ramona Manescu si-a exprimat aprecierea pentru introducerea proiectului Aeroportului Baia Mare in Masterplanul de Transport.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

 1. Mihai

  Gretoasa declaratie, care dovedeste incapacitatea politrucilor din Maramures de a se impune la nivel central.
  Cat de infantili pot sa fie, cand aplauda ca un MITIC, care vine in Maramures doar la colectat banii fraierilor, a ajuns mare-scula-pe-bascula…

  Reply
 2. dilau

  bravo mai nemes, a fost numit un pesedist in functie si tu sari in sus de bucurie.eu sint ferm convins ca asta o sa faca pentru judetul nostru exact cit celalalt “mare maramuresean” – ursache – , adica nimic.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2