Ce spun liderii PMP si UNPR Maramures despre fuziunea partidelor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

discutii negocieriLiderii PMP si UNPR Maramures, Adrian Todoran, respectiv Nutu Fonta, au facut cateva comentarii in urma deciziei de fuziune a celor doua formatiuni politice. In timp ce presedintele PMP Maramures, Adrian Todoran a transmis un mesaj pozitiv aratand ca este multumit de decizia liderilor de la centru, conducerea UNPR Maramures critica modul in care s-a luat aceasta decizie.

“In fiecare judet, cei care au cel mai bun scor vor prelua conducerea. In Maramures PMP are 76 de consilieri, iar UNPR are 40. Acest protocol se va valida miercuri, 20 iulie in cadrul unui congres organizat la Bucuresti. Personal ma bucur ca avem noi colegi de partid si sunt sigur ca, impreuna cu Nutu Fonta, vom face echipa buna, iar dupa alegerile parlamentare o sa avem minim doi parlamentari”, a declarat Adrian Todoran.

De cealalta parte, Nutu Fonta a declarat ca era normal si firesc ca si presedintele fondator, Gabriel Oprea, sa fi fost consultat, inainte de a fi luata aceasta decizie.

“Va fi un singur presedinte, PMP-ul a oferit 50% ca pozitii din structura lor. Noi vom avea pe Steriu ca si presedinte executiv, vom avea doi prim-vicepresedinti. O sa se creioneze si functii ca sa-i poata multumi pe toti. Probabil, picatura cu picatura vor sa stranga si sa creeze un al treilea pol, cred eu ca asta e dorinta lui Traian Basescu. Saptamana viitoare avem o conferinta nationala, in care ne adunam sa luam niste decizii. Regretul meu este ca nu a fost consultat la decizia asta, chiar daca s-a retras, si presedintele fondator Oprea, era bine, macar instiintat”, a spus Nutu Fonta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2