Ce spun sefii Romaltyn despre un posibil accident

PNL

Reprezentantii societatii Romaltyn sustin ca exclud in totalitate o posibila repetare a accidentului din anul 2000. Ei se bazeaza pe investitiile facute la uzina si nu numai.

“O posibila repetare a accidentului din 2000 noi o excludem in totalitate. Ratiunile sunt urmatoarele: in primul rand s-au facut foarte multe investitii aici, la iazul de decantare. Aceste investitii cuprind, in primul rand, o statie de epurare moderna, de aproape 10 milioane de dolari, care permite in cazul in care nivelul apei din iaz creste sa existe o solutie de evacua apa in regim urgent.

Aceasta statie are o capacitate de 15.000 metri cubi pe zi raportat la acele precipitatii care au dus la o acumulare de 100.000 de metri”, a declarat Sergiu Chirca, administrator Romaltyn, in cadrul emisiunii REACTIV.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Ecologist

  Este clar se va relua activitatea la Romaltyn, marele primar spagar a data mana cu el stabilind totodata suma cuvenita lui si celor ce urmeaza sa voteze , acum mama lui iar a facut rost de bani oare ce va face in continuare in distrugerea orasului.???

  Reply
 2. Omul Revolutionar

  Pai nu are ce face “Primarul Fara Intelepciune”.
  A intocmit PUZ-ul, printr-o smecherie legala, si ce face cu mocirla aia plina de cianura din curtile oamenilor?
  De cand e primar, nu a scris nici un proiect de imprumut pentru ecologizarea Baii Mari.
  E plumb peste tot, in aer, pe acoperisuri, pe pomi, in apa de la robinet.
  Arsen, e peste tot, oxizi de sulf peste tot.
  Bine ca investeste in handbaliste. Le-a adus in Baia Mare ca sa le intoxice cu plumb, arsen si ceva cianuri. Le plateste bine, caci cine si-ar punea sanatatea in joc pe gratis, doar ca vai doamne, vren noi sa iasa Romania campioana.
  Daca primarul a facut front comun cu Ciceu si Zetea ca sa redeschida mineritu in Baia Mare, va merge din nou pe poluare.
  Pentru ca inteligenta nu-l tine pentru alte proiecte. E prea lipsit de caracter, de invatatura, de relatii si intelpciune pentru a putea administra un oras poluat precum Baia Mare. Chereches nu are facut de el pesonal nici un plan de depoluare a orasului. Planul exista inca de pe vremea lui Ceausescu.
  Ce vrei mai mult de la un Primar care tine prima pagina a revistelor de cancan, care face sarbatori campenesti de asfalt cu toti ratatii din muzica romaneasca. Nici mcar sa-si ia o nevasta frumoasa si intelgenta nu a fost in stare. Numai femei de conditie usoara. Asta spune ceva despre firea si caracteul unui om. Nici nu mai trebuie sa ma mai uit la altceva, asa e si el precum femeile cu care se afiseaza prin ziare. Te iubesti cu cine te asemeni.

  Reply
 3. Omul Revolutionar

  Si sa nu uit. Fara nici o ofensa, daca prima caramida e pusa stramb, tot peretele va iesi stramb. Asa e si treaba cu lacul de la Bozanta. E construit prost din start.
  In iarna 1999-2000 a fost o iarna cu multa zapada. Era zapada de juma de metru si mai bine. Au fost precipitatii multe, imi aduc aminte bine iarna aia. Cand s-a incalzit s-a topit toata zapa. Tot digu era imbibat apa, era mocirla, apa are o forta colosala pentru ca e grea si e plina de nisip si alte suspensii. Normal, d.p.d.v. fizic a avut subiceinta forta sa rupa un dig ca ala. Asa se va intampla si in urmatoarele sezoane cu precipitatii abundente. Unde va fi digu mai slab, la vale, se va rupe din nou. Nimic nu sta in calea apei.
  Romaltyn va fi rentabil numai pentru afaceri de tip “hit and run”. Profitul trebuie sa fie urias,altfel nu ar sta pentru negocieri si paranegocieri.
  Asta e adevarul, fara sa supar pe nimeni.

  Reply
 4. the baimarean

  ce-l doare pe chereches in toata treaba asta e ca pamantul de la Iazul Central apartine lui Cozac .adica daca apartine unui privat care probabil nu a cotizat inca nu beneficiaza comunitatea.Reflexe comunistoide de bugetar milionar.Doar Construromul si Noua Optiune sunt privati cu care ne mandrim si de care trebuie sa avem grija.Foarte mare grija.Am auzit ca cel mai iubit pervers dintre baimareni se scuipa tot cand functionarii primariei nu percuteaza destul de repede sa factureze celor doua firme care au monopolizat cam tot ce inseamna comenzi de stat in oras.

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   Inseamna ca primarul nu mai e barbat, e doar un m… in functia de primar, sluga a privatilor de care vorbesti.
   De fapt ce ma mira, numai primaru in fiecare interviu ne spune ca el e barbat, probabil ca nici el nu se simte de e nevoie sa ne sublinieze de fiecare data acest fapt.
   Jos Mafia din Baia Mare!
   Jos Primaru !
   Traiasca cetateanul!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1