Ce spune Ciprian Rogojan despre unirea dreptei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Senatorul Ciprian Rogojan a declarat ca Partidul Miscarea Populara este dispusa sa poarte negocieri in privinta realizarii unei platforme de dreapta, dar cu unele conditii.

“PMP isi exprima disponibilitatea pentru negocieri in vederea construirii unei platforme puternice de dreapta, conditia fiind ca aceasta sa sustina patru puncte esentiale promovate de PMP: o justitie independenta, continuarea luptei impotriva coruptiei, depolitizarea institutiilor statului si aprofundarea procesului de integrare in structurile euro-atlantice.

Rezolutia stabileste, totodata, ca PMP nu isi propune sa fuzioneze cu niciun alt partid din Romania”, a spus senatorul.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Ionu* Tarzăului...

  Să mori de râs, nu alta… După ce că nu-i bagă nimeni în seamă, mai pun şi condiţii… Vorba aia, “târgu-i jumătate făcut, că noi vrem, numai ei să vrea!”… Cel mai tare ar fi să pună condiţia ca Udrea să fie candidatul “dreptei unite” la preşedinţie….

  Reply
 2. Ancuta

  Bine Bogdan, viziune copiata din cartile de marketing politic am vazut, dar barbatia inca n-am vazut-o.
  Ori ne luam dupa moda si toti barbati si femei devenim androgini…?

  Reply
 3. Ancuta

  Daca analizezi arborele genealogic al lui Alexandru Macedon vezi ca a fost macedoroman, adica aroman, adica roman. Parintii lui au fost din triburile plecate de aici din Carpati.
  Zicea romanu asta al nostru Alexandru Macedon asa “Nu imi e frica de o armata de lei condusi de o oaie dar imi e frica de o armata de oi condusa de un leu”
  Acum eu intreb unde e leul, ca oile le-am vazut? Ba la TV ba la coltu strazii, ba in parlament, ba prin diverse partide….
  Unde e leul doamnelor si domnilor?

  Reply
 4. ioan

  cata ,, DAR CATA nesimtire umana pot avea aceste jigodii politice in a mai incerca sa mai TAIE CAT AR PUTEA SALARII SI PENSII,, asta si pentru faptul ca dupa astfel de mirlanii ROMANII N-AU IESIT CU bate coase, furci, ace cu gamalie sa-i sperie deci merge la ROMANI orice faci cu acestia politica de gunoi a zisilor dreptasi ,, nu suporta hartia ce merita aceste animale…. decii pmp a luat 6% in realitate 1% pentru 5% au votat moldova si basarabia cu litere mici ,, ca aceia nu stiu cu ce se papa viata !!!!!!!!!!!!!

  Reply
 5. gheorghe

  mai usor cu mobila pe scari bogdane. Ia-o incet ca nu moare lumea, deocamdata e tot CICI de la System.

  Reply
 6. taranist,ales.

  PNTCD,doreste referedum pentru forma de guvernam si reforma administrativ/teritoriale prin comasarea comunelor si judetelor si derectionarea sumelor economesite in investiti atat necesare,pentru a crea noi locuri de munca.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *