Ce spune Doru Dancus despre steriletul pus tigancilor din Ulmeni de catre primar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul presedinte al PNTCD Maramures, Doru Dancus, considera ca actiunea primarului din Ulmeni, Lucian Morar, de a oferi contraceptive romilor este una pozitiva, fiind benefica pentru toata comunitatea.

„Lucian este un tip de conducator care isi asuma riscurile pentru tot ceea ce declara si impartasesc si eu intr-un fel dorinta lui, pentru ca numai cine nu locuieste intr-o comunitate cum e aceea in care sunt foarte multi romi nu intelege ca si lucrul acesta poate fi benefic pentru comunitatea de acolo. E aiurea sa faci copii pe banda rulanta si sa nu ai cu ce sa-i cresti si sa incepi sa-i trimiti la cersit si in alte comunitati vecine.

Poate fi o influenta nefasta si impotriva celor care primesc o educatie buna din familie. Eu apreciez stradania lui Lucian pentru a incerca sa creeze un mediu cat mai confortabil pentru toti cetatenii pe care ii pastoreste, inclusiv pentru comunitatea roma”, a spus Doru Dancus.

Acesta critica organizatiile care s-au aratat contrariate de gestul edilului din Ulmeni.

„Faptul ca unele organizatii s-au sesizat la aceste actiuni, cum ca ar fi impotriva legii, eu zic ca sunt mai multe baloane de sapun, iar aceste organizatii incearca sa demnostreze ca ele isi fac intr-un fel sau altul treaba”, a adaugat Doru Dancus.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    mai dorule, nu ne lasi sa dormim noaptea, pai se poate asa ceva?.stam toti si asteptam sa vedem ce alegi – ciuma rosie, noul „usl” de dreapta, pe cei in blugi…..-?.sper sa nu te vedem in udmr, cota la pariuri e de 150 la 1.:)))).

    Reply
  2. Doamne cine a ajuns sa vorbeasca

    Ce bine ca la tigani le da pastile asa ar trebui si la acest a… notoriu, cules din santuri si copaci cand era rupt de beat sa i se dea pastile, sa taca si sa ne lase in pace de epava politica ce este.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2