Ce spune Gabriel Zetea despre desemnarea lui Mircea Man ca si candidat la CJ

Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel-zeteaVicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a declarat ca PNL i-a dat lucru lui Mircea Man noile carti de vizita ale judetului in urma desemnarii ca si candidat la CJ.

„Daca PNL l-a desemnat pe Mircea Man pentru a prelua sefia Consiliului Judetean Maramures, inseamna ca i-au dat de lucru noile carti de vizita a judetului.

Pe prima, Baia Sprie-Barsana, cartea de vizita patata a dansului, am rezolvat-o noi, iar maramuresenii nu uita acest lucru”, a spus Gabriel Zetea.

ZiarMM

Vezi si Mircea Man, desemnat candidatul PNL pentru Consiliul Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Maramures

  La cata coeziune e in partid nu stiu cum o sa-i faceti fata. Nu puteti sa va impuneti acuma in fata lui Ciceu care e fara consilieri, Man o sa faca cu voi exact ce vrea.

  Reply
 2. oiu

  Asa-i cum zici Zetea . Tot asa ii spui la Man cand joci poker cu el la Carpati ? Tot cu cartile numa nu de vizita ci alea de joc

  Reply
 3. STEKO

  Nici nu mi-am dat seama ca pesedeul ar avea,,carti de vizita”.Poate galetilor rosii si micilor electorali le ,,zic” carti de vizita…Dar pentru a pierde voturi,pesedeul a facut o miscare inteleapta cu Man 🙂 …

  Reply
 4. grof

  Dle, eu il puneam de catindat la judet pe vicarul episcopal Iustin Sigheteanu. Sigur termina catedrala, asfalta toate drumurile catre manastiri si beserici, basca banut catre marea biserica a neamului. Si cine se punea cu un popa in CJ.

  Reply
 5. Ion BEUCA

  In mod cert, Gabriel-Valer Zetea nu si l-ar fi dorit adversar pe Mircea Man. PNL este un partid mare si va castiga alegerile in Maramures.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole