CE SPUNE IȘJ – O fostă directoare de școală și consilierul juridic al Inspectoratului Școlar, implicați într-un scandal

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Scandal între consilierul juridic al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, Dănuț Velea și fosta directoare a Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga” din Baia Mare, Ioana Popovici. Primul i-ar fi adresat injurii și ar fi agresat-o în plină stradă pe fosta directoare a Școlii „Lucian Blaga”, întreg scandalul ajungând și la urechile Inspectoratului Școlar Județean Maramureș. Niciuna din părțile implicate nu neagă incidentul, conform răspunsului primit de la ISJ Maramureș. 

Într-un răspuns transmis Ziarmm.ro, conducerea IȘJ Maramureș vine cu o serie de precizări referitoare la scandalul dintre cei doi.

„Inspectoratul Școlar Județean Maramureș dezavuează orice tip de violență verbală sau fizică. Am aflat că altercația dintre cei doi colegi ai noștri s-a întâmplat într-un loc public, nu în interiorul I.S.J. sau al unității de învățământ în care lucrează doamna profesoară și a avut loc în afara programului de lucru. A fost un conflict spontan, iar motivul disputei nu a avut legătură nici cu activitatea de consilier juridic, nici cu cea de profesor a celor implicați, ci au fost motive personale, subiective – după cum rezultă din afirmațiile celor două persoane implicate. Cei doi colegi au depus plângeri, în baza cărora organele specializate vor desfășura activități specifice de verificare și vor lua măsurile care se impun. Reiterăm faptul că instituția noastră se disociază de orice fel de practici prin care se exercită acte de violență, de orice natură ar fi acestea”, se arată în răspunsul ISJ Maramureș.

„A fost sesizată poliția că a fost agresată fizic de un bărbat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe„, au precizat cei de la IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Mama Omida

    Fosta directoare de la “Blaga”, merită o bătaie calumea, nu așa, numai o palmă, pentru că niciodată nu-și “vede de treabă”.Să nu se mai plângă, că a scăpat ieftin.Ar putea s-o pățeascâ mult mai rău.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2