Ce spune Mircea Dolha despre noile conduceri de la PNL Baia Mare si Sighetu Marmatiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolhaPresedintele PNL Maramures, Mircea Dolha, a declarat ca noile conduceri de la PNL Baia Mare si PNL Sighetu Marmatiei pot sa exprime o noua dinamica a activitatii politice.

“Au fost astazi si ieri doua zile de foc pentru mine si pentru colegii mei, am avut discutii foarte profunde si serioase si la nivel de municipiu si a fost solutia pe care noi o credem castigatoare. Cred ca si la nivel de municipiu Baia Mare si la nivel de Sighetu Marmatiei a trebuit sa venim cu o garnitura de tineri care pot sa exprime o noua dinamica a activitatii politice si electorale, asta nu in detrimentul celor care existau pana acum acolo.

La Sighet este prim-vicepresedinte coordonator domnul Mihalca Ionut si presedinte interimar doamna avocat Ivascu Onita Daniela, dar asta nu inseamna ca sunt doar ei sau ca acum ei vin cu o alta echipa si ceilalti pleaca. Nu, fiecare care este apt sa ne ajute si sa faca fie parte integranta a echipei PNL sunt bineveniti. Sunt oameni care sunt deja acolo si nu trebuie decat sa fie cooptati in marea echipa”, a spus Mircea Dolha.

Atat conducerea din Baia Mare, cat si cea din Sighetu Marmatiei si-au luat angajamentul atingerii unui target de 30%.

“Bineinteles ca Biroul Politic Judetean va fi cu ochii pe noii presedinti pentru a-i ajuta, pentru a nu gresi si, de ce nu, pentru a le acorda tot concursul, pentru ca nu este usor, sunt cele mai mari organizatii politice din Maramures pe care le are PNL-ul si cred ca sunt cele mai puternice de pe intreg esicherul politic si e pacat sa nu mergem pe constructie.

Si presedintele din Baia Mare, Ionel Bogdan, si presedinta de la Sighetu Marmatiei, avocatul Ivascu Onita, au declarat ca si-au luat angajamentul unui target foarte foarte clar: in Baia Mare este un target de 30% minim, la Sighetu Marmatiei, la fel. Si cred ca putem sa facem si peste acest rezultat”, a adaugat Mircea Dolha.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *