Ce spune Ovidiu Nemes despre alegerea Alinei Gorghiu in fruntea PNL

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ovidiu nemesPresedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, spune ca noul lider al liberalilor, Alina Gorghiu, este un om tanar si cu experienta politica, fiind capabila sa duca PNL la guvernarea Romaniei.

“Eu cred ca PNL a dat dovada ca a inteles votul cetatenilor Romaniei din 16 noiembrie si ca ne-am inscris in acelasi registru in care Klaus Iohannis si-a asumat un mandat la presedintia tarii.

Am inteles foarte bine care sunt dorintele societatii civile si asta a adus un om tanar si, in acelasi timp, un om cu experienta politica si capabil de a duce PNL, singurul partid de centru-dreapta, in fata cetatenilor, ca un partid credibil si o alternativa viabila la guvernarea Romaniei.

Am sustinut-o pe Alina Gorghiu pentru ca este un lider tanar din generatia noastra, cu viziune. S-au purtat discutii complexe, care tin de ancorarea partidului la realitatile si asteptarile societatii civile. Sunt de parere ca ceea ce au ales romanii in 16 noiembrie trebuie sa aiba continuitate si in partid.

Din acest motiv, consider ca Alina Gorghiu este persoana potrivita care are forta si sustinerea necesara sa duca mai departe programul politic al Partidului National Liberal. Prin votul dat astazi s-a confirmat asadar dorinta partidului de a se reforma.

Partidul National Liberal Maramures saluta alegerea presedintelui PNL, in persoana Alinei Gorghiu si da asigurari ca va fi un partener de incredere care va sustine toate demersurile si proiectele partidului. Ludovic Orban ramane un lider de baza in PNL si un prieten al Maramuresului”, declara liderul PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *