Ce spune prefectul Anton Rohian despre cazul Sapanta

Reclame home 1
Reclame home 1

Institutia Prefectului judetul Maramures doreste sa aduca unele lamuriri in urma articolului Primarul penal din Sapanta refuza sa plece acasa. Prefectul acopera abuzul.

„Referitor la continutul articolului, facem urmatoarele precizari: luand act de Decizia penala nr.122/R/2014 pronuntata de Curtea de Apel Cluj in sedinta publica din 29.01.2014, in dosar nr. 7862/328/2012,  si conformandu-ne dispozitiilor exprese ale art. 15 lit.e) si art. 16 din Legea nr.393/2004 privind statutul alesilor locali, in data de 31.01.2014, prefectul judetului Maramures a solicitat secretarului comunei Sapanta sa transmita Referatul, precum si actele din care rezulta  motivul legal de incetare a mandatului de primar al domnului Stan Gheorghe.

Termenul legal de comunicare a acestor documente este de 30 de zile de la data inregistrarii la Primaria Sapanta a solicitarii prefectului”, spune prefectul Anton Rohian, prin intermediul unui comunicat.

Contactat telefonic de ZiarMM.ro, secretarul Primariei Sapanta a spus ca institutia nu a primit inca documentele de la instanta.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole