Ce spune senatorul Rogojan despre acuzatiile lui Mircea Man

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul Ciprian Rogojan a declarat, dupa afirmatiile lui Mircea Man, conform caruia acesta ar fi furat voturile lui Gheorghe Barlea si Bogdan Eduard, ca presedintele PDL Maramures uita mai multe lucruri, printre care faptul ca senatorul si-a finantat singur campania.

„Deranjat de propria-i incertitudine – da, doamna Udrea va sustin versus da, dl Blaga va votez – eternul si fascinantul Mircea Man l-a gasit pe subsemnatul drept vinovat de serviciu in ceea ce priveste incompetenta sa si, mai mult, ma face hot si tradator.

Domnul Man zice ca as fi furat voturile domnilor Ghita Barlea si Bogdan Eduard, dar el l-a promovat si sustinut la sefia PDL Baia Mare pe un om care are probleme cu legea (si cu bunul simt).

Domnul Man zice ca am tradat si am plecat cu voturile oamenilor care mi-au acordat increderea, dar el uita ca mi-am finantat singur campania electorala, ca mi-a pus bete in roate din primul moment, iar echipa care m-a ajutat in campanie a trecut acum la Partidul Miscarea Populara”, a spus Ciprian Rogojan.

Acesta a adaugat ca „alti oameni de valoarea din PDL Maramures au parasit organizatia datorita comportamentului instabil al domnului Man”.

ZiarMM.ro

Vezi si Mircea Man, disperat! Acum striga ca i-a furat voturile

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Romeo

    Ciprian Rogojan a uitat ca a fost sustinut de socrul sau si datorita PDL-lui a ajuns senator, desi merita Gheorghe Barlea sa fie senator.
    Ciprian Rogojan va fi un traseist politic!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2