Ce a spus Liviu Marian Pop dupa ce a devenit ministrul Educatiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Liviu Marian Pop considera ca votul colegilor din PSD pentru investirea sa in functia de ministru al Educatiei reprezinta o mare responsabilitate.

El mai afirma ca este obligat si mai mult de faptul ca la baza este cadrul didactic sa gaseasca cele mai bune solutii pentru elevi si dascali.

“Apreciez decizia colegilor din Comitetului Executiv National al PSD pentru votul de incredere pe care mi l-au acordat astazi in vederea investirii mele in functia de ministru al Educatiei Nationale. Acest vot, pentru mine reprezinta o mare responsabilitate atat fata de dumneavoastra cat si fata de romanii care ne-au acordat increderea in 11 decembrie!

Sistemul de invatamant romanesc s-a aflat intr-un continuu proces de reorganizare care a fost atat laudat cat si criticat.

La baza sunt cadru didactic si asta ma obliga si mai mult sa gasesc cele mai bune solutii atat pentru elevi cat si pentru dascali! De asemenea, doresc sa imi felicit colegii care au fost nominalizati sa faca parte din noul Executiv!”, a spus Liviu Marian Pop intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *