Halucinant! Ce suma da Primaria pentru intretinerea site-ului baiamare.ro

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Intretinerea site-ului Primariei Baia Mare costa municipalitatea in acest an peste 42.000 lei, adica aproape 10 mii euro.

Conform contractului incheiat intre Primarie si firma SC Artcos, cea care l-a si realizat, pretul convenit pentru serviciile de suport si mentenenta tehnica a portalului baiamare.ro este de 34.263 lei, la care se adauga TVA in valoare de 8.233.

Contractul dintre cele doua parti a fost semnat la data de 15 aprilie 2014 si se incheie pe 31 decembrie 2014.

Costurile ocazionate cu site-ul primariei sunt de-a dreptul halucinante, in conditiile in care institutia dispune de departament de comunicare si suport tehnic de specialitate.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. dilau

  mai draga ziarmmm/ – nu subtirimea articolului tau e discutat. da sa nu pricep, e halucinant de mare ori nu e sau e halucinant de mica ori nu e,e fff grav! dalau eu ori si voi sunteti / :))

  Reply
  1. dilau

   mai prietene “dilau”, slab chiar foarte slab.trebuie sa recunosc totusi ca esti pe drumul cel bun – ai renuntat la literele mari -.data viitoare neaparat sa renunti la “!” – din astea iar “-” astealalte niciodata sa nu le bagi dupa “/”.eu promit sa te ajut in continuare asa ca baga la greu.

   Reply
 2. ioan

  Cu salarii foarte mari sunt platiti in primarie cei 15-18 , angajati carte se ocupa SPECIAL NUMAI SI NUMAI DE <<>>,, primariei, de pe podiumul in fapt clasament facut in stil kake,,, de cate ori este vorba despre acest individ fara scrupule,, zicea HEGEL:,,<<>>,, nu calca cat minte !!!!!!!!!!!

  Reply
 3. Aprilia

  Este complet irealistic! Este o suma atat de mare incat este imposibil ca cineva sa nu isi puna semne de intrebare…

  Reply
 4. ioan

  De ce va mirati , a mai dat primaria pe vremea lui boier Anghel si un milion de dolari pe un soft barbulian fara efect. Sa traiasca prostimea care-si plateste taxele si impozitele.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *