Ce sumă vor da CJ Maramureș și Primăria Baia Mare pentru studiile de fezabilitate a celor două pasaje supraterane de la intrările în municipiu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În proictele de hotărâre privind încheierea unui acord de parteneriat între Consiliul Județean Maramureș și Primăria Baia Mare, în vederea realizării celor două pasaje supraterane de la intrarea în municipiu, e stipulată și suma privind studiile de fezabilitate.

Astfel, ambele instituții vor contribui cu câte aproximativ 30.000 euro (TVA inclus) pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a studiilor de fezabilitate pentru cele două pasaje.

”Se aprobă finanțarea din bugetul local a cotei ce ii revine Consiliului Județean Maramureș, aproximativ 15.000,00 Euro (TVA inclus), pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a Studiului de Fezabilitate, necesar pentru realizarea obiectivului de investiții Pasaj Clubul Văcarilor (Baia Mare-Recea). (…)

Se aprobă finanțarea din bugetul local a cotei ce ii revine Consiliului Județean Maramureș, aproximativ 15.000,00 Euro (TVA inclus), pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a Studiului de Fezabilitate, necesar pentru realizarea obiectivului de investiții Pasaj Italsofa (Baia Mare-Groși).

Suma finală va fi stabilită după finalizarea procedurii de achiziție publică a serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și va fi repartizată în mod corespunzător între parteneri”, se menționează în cele două proiecte de hotărâre pe acest subiect, adoptate recent de consilierii județeni.

Prețul unui astfel de pasaj poate porni de la 2 milioane euro și poate ajunge până la 10 milioane euro, în funcție de detaliile tehnice, conform informațiilor furnizate recent de conducerea CJ.

Investiția ar putea fi gata în 2023.

Vlad HERMAN

Foto generic: ziarulargesenilor.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2