septembrie 19, 2021

Ce vreme ii asteapta pe maramureseni pana in 8 decembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Regimul termic prognozat pentru aceasta saptamana va fi unul mai cald decat in mod normal, mediile de temperatura ajungand la 15 grade Celsius, urmand ca, din 30 noiembrie, mercurul din termometre sa coboare pe timpul zilei pana spre 3-4 grade, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 25 noiembrie – 8 decembrie, informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, va fi mai cald decat normalul perioadei, in intervalul 25 – 29 noiembrie, cand in medie se vor inregistra temperaturi maxime de 11 – 12 grade. In intervalul 30 noiembrie – 4 decembrie, procesul de racire treptata va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 3 grade.

Aceasta medie va fi in crestere, ulterior, si va atinge 6 grade, pe data de 8 decembrie. In perioada 25 – 30 noiembrie, regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori medii in jurul a 4 grade, valori mai ridicate decat cele normale. Incepand cu data de 1 decembrie, vremea se va raci, astfel ca temperaturile minime se vor incadra, in medie, intre -3 si zero grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor, predominant ploi local si temporar moderate cantitativ va fi in crestere incepand cu data de 27 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2