Cea de-a doua etapa de inscriere in invatamantul primar va avea loc intre 25 martie-4 aprilie

PNL

Cea de-a doua etapa de inscriere in invatamantul primar va avea loc intre 25 martie si 4 aprilie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, scrie Agerpres.

Cererile de inscriere se vor depune la secretariatul unitatii de invatamant aflate pe prima pozitie dintre cele trei optiuni exprimate pentru a doua etapa de parintii copiilor care nu au fost cuprinsi in nicio unitate de invatamant in etapa anterioara sau care nu au participat la prima etapa intre 25 martie si 4 aprilie.

In data de 11 aprilie va avea loc afisarea la fiecare unitate de invatamant a listelor finale cu copii inscrisi in clasa pregatitoare.

Centralizarea si solutionarea de catre inspectoratele scolare a cererilor parintilor copiilor care nu au fost inca inscrisi la vreo unitate de invatamant se va face in intervalul 14 — 18 aprilie.

99,24% dintre cererile de inscriere in clasa pregatitoare, depuse in prima etapa, au fost admise, a precizat vineri Ministerul Educatiei Nationale.

Din totalul celor 172.682 de cereri depuse, au fost admise 171.362, dintre acestea 145.581 reprezinta cereri admise pentru unitatea de circumscriptie.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1