Cea mai inteligenta limuzina din clasa business – disponibila in Romania incepand cu luna aprilie, 2016

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mercedes-Benz_ClasaMercedes-Benz face un pas important catre viitor prin lansarea noii limuzine Clasa E. A zecea generatie de limuzine din clasa business aduce in prim plan repere cu adevarat surprinzatoare prin intermediul unui design de top, dar si a unui interior de ultima generatie. Mai mult, noua Clasa E marcheaza lansarea in premiera a numeroase inovatii tehnice. Printre diversele functii, acestea ofera un mod de condus confortabil si in siguranta la un alt nivel, alaturi de un sistem de asistenta pentru sofer.

In plus, noua experienta este completata de sisteme de divertisment si control. In mod exemplar, un nou motor diesel cuplat cu design compact si o aerodinamica demna de doborat recorduri seteaza standardele pentru eficienta in acest segment, in timp ce suspensia pneumatica asigura un confort si o dinamica impresionante la rulare. Multiplele inovatii disponibile, inclusiv functia Active Lane change Assistant ce permite soferului orientarea catre banda aleasa intr-un mod surprinzator, pozitioneaza Clasa E ca fiind cea mai inteligenta limuzina din segmentul business.

Noua Clasa E va fi disponibila in centrele autorizate de vanzare Mercedes-Benz din Romania incepand cu luna aprilie 2016.

Mai multe detalii pe auto.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2