Cei mai buni juniori ai Maramuresului, premiati de AJFMM

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In pauza finalei de Liga a IV-a, seniori, dintre Lapusul si Avantul, Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures a premiat cu cupe si diplome echipele clasate pe primele trei locuri in campionatele de juniori Under 11, 13 si 15 – editia 2016/2017.

La Under 11, neinvinsa in 16 partide, campioana a Maramuresului a devenit CS Plimob Sighetu Marmatiei. A fost urmata in clasament de ASF Kiss Baia Mare (cu 12 victorii) si CSS 2 Baia Mare (12 victorii).

Campionatul juniorilor Under 13 a fost castigat de ASF Kiss Baia Mare (13 victorii si 2 egaluri in 16 meciuri). Pe locul II s-a clasat CS Plimob Sighetu Marmatiei, la un singur punct in urma campioanei, pentru ca locul III sa revina celor de la CS Mara 2010 Baia Mare (12 victorii si un egal in 16 partide).

Campionatul juniorilor Under 15 a fost castigat de ASF Kiss 1 (18 meciuri, tot atatea victorii). Pe locul II s-a clasat Plimob Sighetu Marmatiei (14 victorii in 18 confruntari), pentru ca ASF Kiss 2 sa obtina locul 3 (12 victorii si 3 egaluri in 18 meciuri).

Festivitatea de premiere a fost oficiata de Cristian Balaj – presedinte AJFMM, Zoltan Szekely – vicepresedinte AJFMM si Cristian Bogdan – vicepresedinte Comisia pentru Copii si Juniori din cadrul AJFMM.

Informatii comunicate de AJF MM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *