Cel mai bun hotel din lume se afla in India 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Oberoi Udaivilas din UdaipurHotelul Oberoi Udaivilas din Udaipur (statul indian Rajasthan) a primit titlul de cel mai bun hotel din lume de la cititorii revistei americane Travel + Leisure., cu un scor aproape perfect: el a primit 99 de puncte din 100, relateaza miercuri lefigaro.fr citat de Agerpres.

Situat in orasul antic Udaipur din regiunea indiana Rajasthan, complexul hotelier Oberoi Udaivilas i-a cucerit pe cititorii revistei mentionate, care l-au plasat in fruntea celor mai bune 100 de hoteluri din lume in 2015. Intins pe circa 20 de hectare, hotelul se afla la malul lacului Pichola — cunoscut, intre altele, pentru Taj Lake Palace, cladirea plutitoare din mijlocul lui.

Conceput pentru a sugera cele sapte lacuri din Udaipur legate intre ele prin canale, complexul alcatuit din domuri si culoare apare ca un extraordinar labirint, cu amestecuri de lemn pretios, marmura si matase. Unele camere au 55 de metri patrati, apartamentele avand si 250 de metri patrati. Hotelul propune servicii de lux, excursii, un spa, croaziere pe lac, cine intime in aer liber sau cursuri de pictura la Scoala de Arta din Mewar. Cazarea este cuprinsa intre 340 si 10.000 de euro pe noapte pentru doua persoane.

Locul al doilea al clasamentului este ocupat in acest an de hotelul Castello di Casole din inima Toscanei, mult mai discret decat invingatorul indian. Luxosul complex are un farmec aparte, in respectul traditiei italiene.

Pe a treia treapta a podiumului se afla incredibilul Ashford Castle care ar fi putut servi de decor pentru ‘Skyfall’, cel mai recent film din seria James Bond. De altfel in acest hotel irlandez Pierce Brosnan, fostul agent 007, a facut nunta in 2001.

In clasament apar in continuare hoteluri americane, turcesti, sud-africane si chineze.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2