Cel mai in varsta votant al lui Klaus Iohannis este din judetul Maramures

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

cel mai in varsta votant al lui iohannisCo-presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a avut astazi bucuria de a-l cunoaste pe cel mai in varsta votant al presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Numele sau este Mihai Ivanciuc, care sambata, de sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae, va implini venerabila varsta de 106 ani.

Mihai Ivanciuc, din localitatea Cornesti, a primit astazi vizita co-presedintelui PNL Maramures, Ovidiu Nemes, primar al municipiului Sighetu Marmatiei. Acesta l-a felicitat pe cel mai longeviv cetatean al comunei Calinesti pentru faptul ca la cei 105 ani ai sai a iesit la vot, dand astfel dovada de mult spirit civic, demn de urmat de catre tinerele generatii.

„Intalnirea pe care am avut-o astazi cu cel mai in varsta votant al presedintelui ales Klaus Iohannis a fost una extrem de speciala si emotionanta, o adevarata lectie de istorie si de demnitate. Am regasit acel patriotism specific generatiilor care s-au jertfit cu adevarat pentru viitorul urmasilor lor. I-am daruit lui Mihai Ivanciuc un afis semnat chiar de presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, in cadrul vizitei pe care a efectuat-o in luna octombrie in municipiul Sighetu Marmatiei. De asemenea, in numele Partidului National Liberal i-am acordat o diploma de onoare in semn de recunoastere a spiritului civic de care a dat dovada la alegerile din luna noiembrie.

Prin votul de incredere acordat lui Klaus Iohannis, Mihai Ivanciuc a dat dovada ca se gandeste la urmasii sai si ca este increzator ca natiunea romana poate fi mai puternica in frunte cu presedintele ales”, declara co-presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Sambata, 6 decembrie, Mihai Ivanciuc va implini varsta de 106 ani, ocazie cu care Ovidiu Nemes ii ureaza, in numele Partidului National Liberal, multa sanatate si ii multumeste pentru dragostea de tara si de neam de care da dovada in continuare.

Biroul de presa al PNL Maramures

cel mai in varsta votant al lui iohannis 2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai ovidiu nemes, omul asta ne-ar fi putut raspunde la o intrebare intrebatoare – da unde nu-i …….- adica ” usl traieste?”.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1