Cel mai inalt zgarie nori din Japonia va fi construit la Tokyo

Compania imobiliara nipona Mori Building a prezentat joi proiectul unui nou zgarie nori cu o inaltime de 330 de metri, care va fi construit in centrul capitalei Tokyo pana in 2023 si care va deveni cea mai inalta cladire din Japonia, relateaza EFE, titreaza Agerpres.

Turnul din sticla si otel va fi folosit ca sediu de birouri si apartamente rezidentiale si va fi construit in districtul Toranomon-Azabudai, potrivit detaliilor proiectului prezentat la o conferinta de presa de Mori Building. Cladirea va depasi astfel cel mai inalt zgarie nori actual, Abeno Harukas de 300 de metri inaltime si care se afla in orasul Osaka, in vestul tarii.

Proiectul, care dispune de un buget de 600 miliarde de yuani (5,092 miliarde de euro), este unul dintre cele mai ambitioase realizate pana acum de Mori Building, care a construit mai multe cladiri inalte in capitala nipona Edificiul va face parte dintr-un noul complex, care se va intinde pe o suprafata de 8,1 de hectare si va include, de asemenea, un hotel si un colegiu international.

Desi va deveni cea mai inalta cladire din Japonia, se prevede ca turnul construit de Mori Building sa fie detronat de pe primul loc in 2027, anul in care grupul imobiliar Mitsubishi preconizeaza sa incheie constructia unei cladiri de 390 de metri inaltime tot la Tokyo.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1