Cel mai performat aparat de radiologie al Spitalului TBC functioneaza cu acte in regula (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cel mai performat aparat de radiologie, aflat in dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare, a primit toate autorizatiile necesare functionarii. Aparatul a fost achizitionat anul trecut, in cadrul unui program investitional, in valoare de 26 de miliarde lei vechi, program care s-a desfasurat in totalitate pentru dotarea cu aparatura medicala.

“Aparatul functioneaza de aproximativ o luna. Suntem foarte multumiti deoarece acest aparat permite realizarea unor imagini radiologice mult mai performante, investigatia aduce un progres in interpretarea imaginilor radiologice si evidentierea in detaliu a proceselor patologice”, a declarat Lucica Osan, director medical Spital TBC Baia Mare.

Noul aparat nu este destinat doar pacientilor internati in cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie, ci si celor care doresc sa isi faca analize de rutina.

“Aparatul de radiologie digitala reduce nivelul radiatiilor cu peste 90%. De asemenea acest aparat permite prelucrarea digitala a imaginilor, ceea ce aduce un plus datorita faptului ca imaginile din compartimentul de radiologie ajung intr-un timp foarte scurt catre cabinetele de specialitate din ambulator si catre sectiile spitalului“, a punctat medical baimarean.

Andreea FAT

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S4iwCgUirJE&list=UUKiesK8jBQVWRka2qBBqxBg&index=2&feature=plcp[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *